WHAT WE WEAR
Vi lät några intressanta människor som också är Movesgood-entusiaster berätta lite om vad som inspirerar dem, varifrån de får energi och varför de älskar Movesgood. Läs mer nedan.

Våra entusiaster

Ania Chorabik
Modell/skådespelare/konstnär

Read more

Tom Chelin Magnusson
Journalist på Café Magazine

Read more

Hanna Svärd
Video Creator/Journalist på ELLE Magazine

Read more

Camilla Thunell
VD Björnberget Åre

Read more

Ania Chorabik
Skådespelare/modell/artist

Det här är Ania. Ania gillar långa promenader i skogen i sällskap av nära och kära, att höra sina barns skratt och att omge sig med kvalitet, inte kvantitet, oavsett om det är människor eller saker.

För att slappna av gillar Ania att sova i soffan och titta på en bra film, läsa böcker, rita och måla och krama de människor hon älskar.

Anias favoritplagg från Movesgood för vintern är Classic Long Sleeve Top för att "det är en så bekväm, vacker topp med en perfekt rund hals, långa ärmar i perfekt längd och är i det mjukaste material jag någonsin har känt". På sommaren föredrar hon den Oversized Top In Soft Bamboo eftersom "den är så avslappnad i sin design, sitter så bra på min kropp och är inte för tight eller för varm och matchar bara med allt".

Varför Movesgood? frågade vi. "Som det första lagret mot min hud är bambu mitt favoritmaterial nu. Det finns inget så mjukt där ute och det faktum att det också är ett miljövänligt, naturligt alternativet som produceras etiskt, så är det ett vinnande koncept för mig".

För att hjälpa miljön återvinner Ania och försöker att inte slösa mat, el eller vatten. När hon köper kläder väljer hon högkvalitativa basics i ett naturligt tyg som kan hålla i många år framöver.

Keep it up, Ania!

shoppa anias favoriter

TOM CHELIN MAGNUSSON
Journalist på Café Magazine

Det här är Tom. Tom gillar att lyssna på musik, läsa böcker, dricka öl med vänner och att jogga då och då ("även om jag springer väldigt långsamt"). Det är så han gillar att koppla av.

Tom dricker mycket kaffe och lyssnar på musik för att extra energi. Konst, bra väder och drycker gör honom lycklig

Toms favoritplagg från Movesgood är Basic Short Sleeve T-Shirt eftersom "den har en klassisk form, ett mjukt, silkeslent material och fina färger. Perfekt när man ska jogga, under en stickad tröja när det är kallare eller bara som den är på sommaren".

För att hjälpa miljön återvinner Tom och försöker att inte konsumera för mycket och köper etiskt producerade, ekologiska produkter när han kan. Han röstar också på politiska partier som aktivt försöker skapa lagar och skatter för en bättre miljö.

Go Tom!

Handla Toms favoriter

Hanna Svärd
Video Creator/Journalist på ELLE Magazine

Det här är Hanna. Hanna gillar att spela fotboll, att bli överraskad och att överraska andra! Hon gillar också när människor förstår hennes humor. För att slappna av försöker hon inte använda sin telefon eller dator för mycket, göra lite yoga och gå ut på middag.

För att få inspiration gillar Hanna att prata med intressanta människor, oavsett om det är vänner, familj eller främlingar. Hon blir inspirerad av naturen, intressanta Instagram-konton och inredning.

Hannas favoritplagg från Movesgood är Cropped Bamboo Trousers som hon hade på sig "ganska mycket varje dag på mitt hemmakontor i år. De är jättebekväma och mycket roligare att ha på sig än mina gamla byxor. Jag använder också Movesgood Bambutrosor mycket".

"Innan jag provade Movesgood visste jag ingenting om bambu men snart upptäckte jag att jag verkligen gillade tyget. Kläderna är väldigt bekväma och passar bra, vilket är en viktig kombination för mig. När det gäller att köpa nya kläder så strävar jag alltid efter att välja hållbara märken och naturmaterial som håller länge."

För att hjälpa miljön har Hanna blivit en "återvinningspolis" hemma, försöker leva ett minimalistiskt liv när det gäller användandet av vatten, köpa nya saker och slösa mat. Hon försöker också köpa begagnade kläder och ge bort sina egna kläder som hon är trött på.

Bra gjort, Hanna! Nu kör vi!

shoppa Hannas favoriter

Camilla Thunell
VD Björnberget Åre

Det här är Camilla. Camilla gillar att spendera tid med familj och vänner, laga hälsosamma måltider, lyssna på musik och spela med sin dotter.
Hon är inspirerad av naturen, människor som utforskar sina passioner, starka kvinnor i både affärer och moderskap och ärlighet.
Camilla får extra energi av att umgås med människor som sprider en positiv energi och genom att hitta en stund för sig själv:"Jag tycker att yoga eller till och med några minuters meditation verkligen laddar mina batterier".

Camillas två favorit Movesgood-plagg är Straight Fit Basic T-shirt och Slim Fit Top eftersom hon enkelt kan kombinera dem för alla tillfällen.
Varför gillar du Movesgood? frågade vi henne. Hon sa:"Åh, det är hela paketet! Tygernas känsla att veta att de är hållbart tillverkade och att de inte går ur mode. Just nu är jag gravid och kläderna är otroligt sköna att ha på sig och på något sätt verkar passa trots att jag växer! Det känns också extra bra att ha miljövänliga, naturliga tyger samtidigt som jag bygger ett nytt liv i min kropp."

"För att hjälpa miljön försöker jag vara medveten i mina handlingar - återvinner och återanvänder så mycket jag kan, äter mestadels vegetarisk mat och använder ekoproducerade ingredienser. När jag köper nya saker försöker jag hitta hållbara produkter."

Vi gillar dig också, Camilla!

HANDLA CAMILLAS FAV0RITER